Spelföretaget Bethesda har den senaste tiden retats med korta videosnuttar som hänvisar till ett nytt spel. Ingen egentlig information om det kommande spelet har dock släppts. Men i morgon kommer de att utannonsera exakt vad för spel det är de jobbar med, i alla fall om man får tro en ny Vine-video som företaget släppt.

Men vad kan det då vara för spel? Peter Hines på Bethesda berättade tidigare i veckan att det inte rör sig om ett fjärde Fallout-spel. Samtidigt har ryktet om ett eventuellt MMO-spel i Fallout-universumet florerat ett tag, så vem vet.

Tidigare i veckan gick företaget även ut och berättade att de nu officiellt är klara med Skyrim, då deras nya projekt kräver all uppmärksamhet.

Vad hoppas ni att Bethesdas nästa spel blir?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (4)