Electronic Arts slutar använda onlinepass

"Vi har lyssnat", säger EA

Electronic Arts kommer att sluta använda onlinepass för att komma åt vissa delar av spel i samtliga sina framtida titlar. John Reseburg från EA berättar i en intervju med VentureBeat att beslutet redan har fattats och alltså kommer att gälla för kommande spel från företaget. Redan utgivna titlar som kräver onlinepass kommer dock inte att påverkas.

"Vi har lyssnat på all feedback och bestämt oss för att göra oss av med onlinepassen när vi rör oss framåt", säger Reseburg.

Det återstår att se hur EA ska tjäna in pengarna från de minskade inkomster som förväntas utan onlinepass. En annan intressant fråga är om andra stora spelföretag kommer att följa efter och även de slopa onlinepassen?

Vad tror du om framtiden för onlinepass?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (4)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (4)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading