Achievements och trophies i Xbox 360 respektive PlayStation 3 och PlayStation Vita är något som har återuppväckt samma hunger efter prestationer som fanns när arkadmaskinerna invaderade vårt land under 80-talet. Det finns idag mängder med sajter som dedikerar allt innehåll för att skapa guider och hjälpa varandra att lyckas med just dessa prestationer.

1
En av vinsterna

Att samla trophies har alltid varit underhållande för flertalet av våra läsare, så pass populärt att det har skapats en tråd där folk får skriva när de har lyckats att ta en platinumtrofé.

I den tråden skrev Bubbelregn nyligen att han har lyckats ta sin hundrade platinumtrofé i samband med spelandet av BioShock: Infinite (10/10). Detta är något som definitivt är värt att fira, så vi har pratat med Nordisk film som distribuerar PlayStation i Norden.

I samarbete med dem har vi beslutat oss att belöna Bubbelregn för sin prestation genom att ge följande saker till honom:

  • God of War: Asencion - Collector's Edition
  • Journey - Collector's Edition
  • Catherine - Stray Sheep Edition

Än en gång gratulerar vi Bubbelregn för hans prestationer, samtidigt som vi ser fram emot att andra lyckas med detta. Kanske även att gå förbi honom och fixa platinumtrofé nummer 200?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (16)

About the author

Jonas Aronsson

Jonas Aronsson

Contributor