Flerspelarläget i Battlefield 4 visas på E3

Dyker upp på Electronic Arts presskonferens

DICE har bekräftat att vi ska få se de första sekvenserna från flerspelarläget i Battlefield 4 på årets E3-mässa. En demonstration kommer att ske under Electronic Arts presskonferens den 10 juni och närvarande press kommer att få testa på spelet på mässgolvet.

Utvecklarna berättar att de fått extremt många förfrågningar om flerspelarläget och säger att E3 2013 kommer att erbjuda timtals med material från Battlefield 4. De som inte närvarar på E3 kommer att kunna ta del av materialet via otaliga sändningar som bland annat kommer att visa ett flertal olika onlinematcher, komplett med kommentarer.

Föga förvånande att EA och DICE slår på stora trumman gällande Battlefield 4. Ser du fram emot att få kolla in onlineläget?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading