Om exakt en vecka sitter jag i ett flygplan som är på väg mot Los Angeles. Vad ska jag göra där? Jo, besöka E3-mässan och ett gäng sidoevent! Att jag ska testa både PlayStation 4 och Xbox One är ganska självklart, men däremot måste jag hålla det lite hemligt angående vissa spel som inte än är utannonserade. Hur som helst blir det en hel del spelande i min framtid.

Jag har hunnit bli klar med Grid 2 (360, PC, PS3) efter 15-20 timmars körande, så räkna kallt med en rapport till veckan. Då ska det också upp en text om mina åsikter kring Fanatecs nya rattserie - ClubSports. Sedan blir det nog att testa en hel del olika titlar som ska få en uppföljare alternativt att studion gör ett annat spel. Håll koll på vad jag testar genom att lägga till mrjonas7808 på Xbox 360 och/eller PlayStation 3!

På torsdag kan du för övrigt läsa Sveriges första förhandstest av FIFA 14 (nästan samtliga format)!

Anton ska också följa med till Los Angeles, så han kommer att vara lite ledig i och med att han är färdig med Zombie Tycoon 2: Dr Brainhov's Revenge (PS3, Vita).

David fick idag sitt exemplar av The Last of Us (PS3), men han har även FUSE (360, PS3) hemma. Prioriteringen ligger dock mot det förstnämnda.

Jimmy har startat upp sin 3DS för att spela Animal Crossing: New Leaf (3DS).

Joakim får när som helst tillgång till onlinespelet Marvel Heroes (PC).

Johan har kastat sig in i indiedjungeln och lyckades hitta The Swapper (PC).

Kristoffer stormar slottet i CastleStorm (360).

Mattias expanderar sitt spelande till expansionen Crusader Kings II: The Old Gods (PC).

Simon har just blivit klar med Remember Me (360, PC, PS3), vars recension publiceras till veckan.

Men nu vill vi veta vad du spelar - så, vad spelar du i helgen?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (13)

About the author

Jonas Aronsson

Jonas Aronsson

Contributor