Vi gillar tävlingar här på Eurogamer.se, och nu kommer en till sådan.

1
Detta finns i potten!

Du kanske har läst våra artiklar om att bygga en egen speldator och hur du gör för att koppla upp din dator till vardagsrummet, men känner att du inte riktigt har budgeten för det? Då lär denna tävling vara något för dig, där vi tillsammans med Logitech tävlar ut tre paket med följande innehåll:

Ifall du är sugen på att vinna fler saker kan du besöka Logitechs bås på Dreamhack Summer 2013 som äger rum i Jönköping mellan den 15 och 18 juni!

Allt du behöver göra är att svara rätt på en fråga och skriva en motivering. Läs recensionen om du vill veta mer om Logitechs G-serie (och få svaret på frågan nedan).

Vi presenterar våra aktuella tävlingar i följande forumtråd, så spara den ifall ni vill ha koll: Klicka här för att komma till tävlingstråden på forumet!

Please log in

Need an account? Register now!

The Rules
  1. Den här tävlingen är endast öppen för registrerade användare på Eurogamer.se.
  2. Vinnarna väljs enligt följande: Ett urval görs bland de rätta svaren. Sedan utser redaktionen på Eurogamer.se de bästa motiveringarna från bidragen med rätt svar.
  3. Motiveringarna kommer inte att publiceras. Beslutet kan ej överklagas.
  4. Tävlingen pågår fram till tisdagen den 18 juni 2013, klockan 23.59 svensk tid.
  5. Vinsten kan ej bytas ut mot pengar eller liknande. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
  6. Vinnarna kontaktas via privatmeddelande (markera gärna funktionen "Ta emot e-postutskick" i dina profilinställningar) och får då ange sin adress, telefonnummer och e-postadress för utskick av vinsten.
  7. Vinsten tillhandahålls helt och hållet av Logitech. Stort tack till dem.
  8. Eurogamer.se och Logitech ansvarar inte för privatmeddelanden, bidrag eller utskickade vinster som inte har kommit fram.
  9. Reglerna och slutdatumet kan ändras utan föregående meddelande.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Jonas Aronsson

Jonas Aronsson

Contributor