Commander-läget tillbaka i Battlefield 4

En efterlängtad återkomst

Många håller säkert med mig när jag säger att flerspelarläget i Battlefield 3 är fantastiskt underhållande. Nästan lika många håller nog också med mig när jag säger att något som saknas är Commander-läget från Battlefield 2.

Det har tidigare ryktats om att spelläget skulle komma tillbaka i Battlefield 4 och under Electronic Arts presskonferens ikväll bekräftades detta. Under en livedemonstration fick vi se 64 spelare kriga i Shanghai, där en av dem tog sig an rollen som Commander, eller befälhavare.

En ny finess med Commander-läget är möjligheten att spela rollen som befälhavare med hjälp av en surfplatta. På så sätt kan spelare få en överblick över slagfältet och ge order till sina trupper.

Demonstrationen visade även upp riktigt imponerande förstörelse där en trupp rörde sig upp i en gigantisk skyskrapa, som sedan demolerades totalt.

Ser du fram emot Battlefield 4?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading