Här är dagens presskonferenser från E3-mässan

Följ kampen mellan Xbox One och PlayStation 4 på Eurogamer.se

Snart sparkar E3-mässan 2013 igång på allvar och idag tjuvstartar de med fyra tunga presskonferenser. Spelårets höjdpunkt inleds av Microsoft, Electronic Arts, Ubisoft och Sony, så räkna med mycket nytt om både PlayStation 4 och Xbox One under kvällen.

Du kan följa hela spektaklet här på Eurogamer.se via våra livesändningar och rapporteringar från konferenserna. Jonas och Anton är på plats i Los Angeles och vi här på hemmaplan kommer att göra vårt bästa för att täcka allting via en livechatt på hemsidan.

Här är tider och länkar för kvällens fyra uppvisningar:

Microsoft inleder dagen och fokus kommer förstås att ligga på Xbox One. I motsats till utannonseringen i maj är det tänkt att E3-publiken ska få se spel, spel och åter spel. Förhoppningsvis kan de också bjuda på lite förtydliganden kring det omdiskuterade kopieringsskyddet och kanske rentav ge oss ett definitivt släppdatum för konsolen.

Under presentationen av Xbox One pratade Electronic Arts om ett särskilt samarbete med Microsoft - kommer vi att få veta mer om det idag? På schemat i övrigt står titlar som Battlefield 4 (förhandstitt), Dragon Age 3: Inquisition och förstås de årliga sportspelen inom serier som FIFA 14 (förhandstest) och NHL 14. Men vad vore en E3-mässa utan några nya utannonseringar - kanske är det dags att få se ett officiellt avtäckande av Mirror's Edge 2?

Ubisoft har fem titlar på bordet i år: Assassin's Creed 4: Black Flag, Splinter Cell: Blacklist, Watch Dogs (förhandstitt), South Park: This Stick of Truth och Rayman Legends. Säkert har de också ett och annat ess i rockärmen och det är bara att hålla tummarna för att de kan överraska på samma sätt som med förra årets utannonsering av Watch Dogs.

Ifall du orkar hålla dig vaken hela natten bjuder Sony på en presskonferens som förmodligen är smockfull av PlayStation 4. Killzone: Shadow Fall och DriveClub har det varit rätt tyst om sen utannonseringen av konsolen och säkert har de en hel del att bjuda på för att ta upp kampen mot Xbox One. Men räkna också med lite smått och gott till PlayStation 3 och Vita - och vem vet, kanske får vi ett knyst om The Last Guardian!

Vad ser du mest fram emot från kvällens presskonferenser?

Länkarna till presskonferenserna dyker upp under dagen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading