Square-Enix hade ett par trevliga överraskningar att bjuda på under Sonys E3-presskonferens i natt. Efter att ha visat upp en ny trailer för Final Fantasy Versus XIII kom avslöjandet att spelet i själva verket bytt namn till Final Fantasy XV och att det är på väg till PlayStation 4.

Därefter kom en av de största överraskningarna hittills under årets E3. Square-Enix presenterade nämligen en trailer för Kingdom Hearts III. Efter ett flertal sidospår i den populära serien får vi äntligen den "riktiga" tredje delen och dessutom till PlayStation 4.

Det är alltså återigen dags för Sora och hans vänner att möta en lång rad klassiska Disney-karaktärer på ett spännande äventyr. Kommer vi även få se figurer från Star Wars eller Marvel, nu när Disney äger båda dessa licenser?

Något släppdatum avslöjades inte för något av spelen och det sades inte heller om de är exklusiva för PlayStation 4 eller inte.

Den första trailern finns hursomhelst här nedan.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.