Under Sonys presskonferens på E3-mässan avslöjades The Order: 1886, ett PlayStation 4-exklusivt spel från Ready at Dawn, som tidigare skapat de båda God of War-spelen till PSP. Spelet utvecklas med hjälp av Sony Santa Monica och verkar vara ett actionäventyr med tydlig inspiration från ångpunk.

The Order: 1886 utspelas i Viktorianska London och i den första trailern fick vi se ett par karaktärer slåss mot någon typ av övernaturligt hot. Fler detaljer finns inte i dagsläget, men vi lär få klarhet kring spelet under resterande E3-dagar.

Den första trailern kan beskådas här nedan. Vad tycker du?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.