Square-Enix har avslöjat att Deus Ex: Human Revolution Director's Cut inte längre är en Wii U-exklusiv titel. Istället kommer spelet att släppas även till PC, Mac, PlayStation 3 och Xbox 360.

Tidigare i år utannonserades spelet som exklusivt till Wii U. Då avslöjades det att flera av spelets boss-strider skulle fixas till och grafiken skulle få sig ett lyft. Vi fick också veta att den tryckkänsliga skärmen på Wii U-kontrollen ska användas för en rad olika saker.

Nu kommer spelet alltså till en lång rad plattformar, förmodligen på grund av de svaga försäljningssiffrorna för Wii U och utvecklarna Eidos Montreal meddelar att funktionerna på Wii U-skärmen kommer att fungera på Xbox 360 med hjälp av SmartGlass och på PlayStation 3 tack vare PS Vita.

Deus Ex: Human Revolution Director's Cut släpps senare i år.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.