I en intervju med Geoff Keighley på GTTV har Microsofts Don Mattrick uttalat sig om det kontroversiella valet att kräva uppkoppling till internet minst en gång per dygn med den nya Xbox One.

Under denna intervju (som kan ses här) säger Mattrick följande:

"Som tur är har vi en produkt för folk som inte har någon form av internetuppkoppling och den heter Xbox 360." Keighley frågar då om det är vad spelare utan internet ska satsa på och Mattrick svarar: "Om du verkligen inte har någon som helst tillgång till internet är Xbox 360 en offline-enhet."

Mattrick säger sedan att systemet i Xbox One är ett mycket medvetet val som kommer visa sig vara riktigt bra och att Microsoft förväntat sig de negativa reaktionerna som dykt upp de senaste veckorna.

Personligen avvaktar jag med att döma ut Microsoft, men jag tycker kanske att de borde ge Don Mattrick lite bättre medieträning?

Vad tycker du om Microsofts val för Xbox One?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (10)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.