Under Microsofts E3-presskonferens presenterades Titanfall, det första spelet från Respawn Entertainment. Denna förstapersonsskjutare med stort fokus på spel över internet utannonserades som en titel exklusiv för Xbox One, Xbox 360 och PC.

Det har efteråt ryktats om att denna exklusivitet dock bara gäller för ett år och att spelet sedan kan komma att nå andra format. Vår modersajt frågade utvecklarna Respawn och utgivaren EA om just detta och fick en del intressanta svar. Joel Emslie från Respawn säger att de gärna vill se spelet på fler plattformar, men att de just nu fokuserar på att göra upplevelsen så bra som möjligt till de plattformar som utannonserats.

På den raka frågan om spelet kan komma till PlayStation blev svaret: "Det är absolut inte uteslutet." Patrick Söderlund från EA säger dock att de är stolta över att ha spelet exklusivt till Xbox och att han inte kan kommentera på huruvida spelet kan komma till andra plattformar när exklusiviteten löpt ut.

Skulle du vilja se Titanfall till PlayStation 4?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.