I en intervju med Kotaku under E3 avslöjade Ubisofts chef Yves Guillemot att företaget för tillfället har tre Assassin's Creed-spel under utveckling. Guillemot säger att de olika teamen som sköter utvecklingen alla får rejält med tid på sig, för att spelen inte skall stressas fram och leda till att fansen tröttnar på serien.

"Vi ser till att alla får tillräckligt med tid - två år, tre år, så att de vågar ta risker och kan förändra konceptet så pass mycket att det känns tilltalande och fräscht. Vårt jobb är att se till att utvecklarna har tillräckligt med styrka, energi och tid för att skapa ett spel av hög kvalitet", säger Guillemot.

Vi kan förmodligen anta att ett av de tre spelen under utveckling just nu är Assassin's Creed IV: Black Flag. De två andra spelen är förmodligen de årliga delarna för 2014 0ch 2015, om det inte rör sig om ett nytt spel till bärbara enheter eller något helt annat.

Börjar du tröttna på Assassin's Creed eller blir du glad av dessa nyheter?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (5)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.