Fortsatt Kinect-krav på Xbox One

Trots stora förändringar i övrigt

Igår kväll avslöjade Microsoft att de gör en U-sväng gällande deras bestämmelser för internetuppkoppling och hantering av begagnade spel till Xbox One. Den nya konsolen kommer inte längre att kräva uppkopping till internet en gång per dygn och begagnade spel kommer att kunna köpas, säljas och bytas efter spelarens tycke och smak.

Vad som däremot kommer att finnas kvar är kravet på att ha Kinect inkopplad till den nya konsolen. Spelare måste alltså ha den nya kameran inkopplad för att Xbox One ska fungera överhuvudtaget. När kameran inte är aktiv lyssnar den efter röstkommandot "Xbox On", och startar då maskinen.

Den nya Kinect-kameran levereras tillsammans med samtliga Xbox One-konsoler och är födmodligen en av anledningarna till att Xbox One fått en högre prislapp än PlayStation 4. Det är tydligt att Microsoft planerar att göra Kinect till en väsentlig del av Xbox One, men vad tycker du om kravet på att ha kameran inkopplad hela tiden?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (5)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

FeatureSpelhistoriens största fenomen

Vad har fått hela världen att börja spela?

FeatureAndréas årskrönika 2015

Eurogamers chefredaktör blickar framåt och bakåt.

Recension: Rare Replay

Ett skepp laddat med klassiker.

FeatureFem instrument vi vill ha i Rock Band

Gitarr och trummor är gammalt - ge oss nåt nytt!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (5)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading