The War Z byter namn

Heter numera Infestation: Survivor Stories

På grund av rättighetsproblem med namnet har spelet The War Z fått döpa om sig och heter numera Infestation: Survivor Stories. Namnbytet ska vara en följd av förvirring och problem med ett varumärke som har en snarlik titel.

Det sägs inte rakt ut, men det handlar med största sannolikhet om filmen World War Z, med Brad Pitt i huvudrollen. På spelets officiella forum skriver community manager Kewk om det hela.

"Vi motsatte oss att ändra namnet på spelet så lång tid efter lansering och speciellt när vi nu närmar oss en miljon registrerade spelare, men i slutändan var detta det bästa beslutet för vår redan existerande community och för att inte skapa förvirring för framtida spelare", skriver Kewk.

The World Z har omgivits av kontrovers sedan lanseringen. Spelet har anklagats för att helt ogenerat ha stulit sitt koncept från DayZ, spelet har tvingats att stänga ned på grund av en hackerattack och i slutet av förra året plockades titeln bort från Steam på grund av utlovade funktioner i beskrivningen som inte fanns med i spelet.

Har du testat på The War Z, numera Infestation: Survivor Stories?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

FeatureNX-rapporten: Vecka 5

Här är allt som sagts om konsolen den senaste veckan.

FeatureHär är allt du behöver veta inför E3 - Del 1

Med vänliga hälsningar, E3-experten.

EssentielltRecension: Pro Evolution Soccer 2016

Hur står sig egentligen PES såhär lagom till 20-årsjubileet? Alex har svaret.

FeatureFörtitt: Anno 2205

Houston, vi har en förtitt.

FeatureGrattis Eurogamer.se! Idag fyller vi 1 år

Redaktionen berättar om hur de ska fira...

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading