Idag är det midsommar och enligt en långvarig tradition ska alla i Sverige spela Peggle på valfri maskin med spelmöjligheter. Eller handlar dagen om en stor fest utomhus med rusdrycker, som oftast slutar i brutal ångest? Oavsett vad kommer det att någon gång under helgen spelas en hel del, antingen inomhus eller utomhus. Jag själv kommer att beta av både Lollipop Chainsaw (6/10) och The Last of Us (10/10) samtidigt som jag ska skriva en hel del förhandstexter, till exempel Batman: Arkham Origins (360, PC, PS3, Wii U) och Forza Motorsport 5 (Xbox One).

Resterande av redaktionen sitter med de få spel som släpps nu under sommaren. Game & Wario (Wii U), Storm (360, PC, PS3, Wii), Marvel Heroes (PC), Company of Heroes 2 (PC), Le Tour de France 2013 (360, PC, PS3) och OMG HD Zombies! (Vita) är vad alla på redaktionen sitter med. Anton kommer att skriva om sina E3-sessioner av bland annat Destiny (360, PS3, PS4, Xbox One) och Rain (PS3).

Men nu vill vi veta vad du spelar i helgen - så, vad spelar du under midsommarhelgen?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (14)

About the author

Jonas Aronsson

Jonas Aronsson

Contributor