Battlefield 4 kommer att släppas som bok

Blir det en bästsäljare? 

Battlefield 4 kommer att släppas som bok, och det med Peter Grimsdale som författare.

Exakt hur boken knyter an till spelet är just nu oklart. Men här nedanför hittar ni ett försök till översättning av Amazons bokbeskrivning.

Stationerad i Shanghai, är Kovic den sortens fältman som CIA inte kan få nog av. Han är en kamelont, flytande i språk och maner, den typ som kan försvinna i folkmassor, men när de kallas på kan de göra det som krävs med kraft och list. Hans chefer är varsamma om honom, precis som de är med kineserna. Hur har han överlevt såhär länge i Shanghai? Har han bytt sida? När ett samarbete mellan Amerika och Kina i Nordkorea går fruktansvärt fel och hela hans team dör, blir Kovic misstänkt från bägge sidor. Hur kan han vara den enda överlevande?

Men Kovic är på väg att avslöja en konspirationsteori som kommer att göra honom allas fiende. En världshotande situation som tvingar honom att gå själv utifrån sina egna regler. Admiral Chang vill vrida tillbaka Kinas klocka och ge militären makten - under honom. Men först måste han göra Amerika till en fiende. Och Kovic kommer att erfara att han blivit en pjäs i Chans spel.

Utöver Peter Grimsdales bok kommer även en konstbok att släppas med Battlefield 4-tema.

Battlefield 4 kommer att släppas den 29 oktober till PC, PlayStation 3 och Xbox 360. Versioner av spelet kommer även att lanseras till PS4 och Xbox One vid ett senare tillfälle.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Adam Koskelainen

Adam Koskelainen

Contributor

Relaterat material

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

E3 2016: Kolla in nya Prey

Rymdäventyr med en psykologisk twist.

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading