Den största nyheten från Sonys nyss avslutade presskonferens på Gamescom är förmodligen släppdatumet för deras nästa konsol PlayStation 4. Den 29 november, alltså om lite mer än tre månader, anländer PlayStation 4 till den europeiska marknaden och förhoppningsvis även Sverige.

I USA släpps konsolen två veckor tidigare, den 15 november och Sony avslöjade att PS4 kommer att lanseras i 32 länder under 2013. Detta är bra många fler länder än Xbox One, som ursprungligen var tänkt att lanseras i 21 länder i november. Denna siffra har som ni säkert vet nyligen reducerats till 13 länder.

Har du förhandsbokat PlayStation 4 eller avvaktar du? Eller väntar du kanske till 2014 då Xbox One når våra breddgrader?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (9)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.