DICE undersöker Kinect-stöd för Battlefield 4

Kika runt hörn med hjälp av den nya kameran

Svenska DICE har avslöjat att de undersöker möjligheter för att använda Kinect i Xbox One-versionen av Battlefield 4. I en intervju med Xbox Wire säger DICE:s Patrick Bach att Kinect eventuellt kan användas för att till exempel ge order, eller kika runt hörn på slagfältet.

Än så länge är det inte bekräftat att Battlefield 4 till Xbox One kommer att använda sig av Kinect, men det känns troligt att kameran kommer att användas i någon utsträckning.

Vi vet sedan tidigare att Battlefield 4 kommer att använda sig av SmartGlass-funktionen för att få en överblick av kartorna i flerspelarläget, så DICE verkar uppenbarligen vara öppna för nya kontrollmöjligheter och liknande.

Skulle du vilja se Kinect-stöd för Battlefield 4 och vilka funktioner skulle du vilja ha i så fall?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading