Släppdatumet satt för Dark Souls 2

Samt en titt på samlarutgåvan

Den 14 mars kommer Dark Souls 2 att släppas i Sverige, det meddelar utvecklaren From Software. Det datumet gäller för PlayStation 3 och Xbox 360, medan en PC-version ska släppas "kort därefter".

Anledningen till att PC-utgåvan dröjer är att de vill optimera den ytterligare lite - förmodligen för att slippa de problem som uppstod när föregångaren släpptes till datorer. Men From Software siktar fortfarande på ett släpp i mars, säger spelets game director Yiu Tanimura till vår modersajt.

Samtidigt passar meddelar han att det fortfarande är möjligt att Dark Souls 2 dyker upp på nästa generations konsoler.

"Bara existerande konsoler och PC har bekräftats. Jag tror att det måste bestämmas för nästa generations konsoler som Xbox One och PlayStation 4. Min personliga åsikt som skaparen är att jag är välidgt intresserad av nästa generation och jag är villig att göra spel för PS4 och Xbox One", säger Yiu Taniumra.

1
Dark Souls 2: Collectors Edition.

Två samlarutgåvor av Dark Souls 2 har också utannonserats idag av utgivaren Namco Bandai. Den första heter The Black Armour Edition och där kommer spelet förpackat i ett metallfodral och en bonusskiva med soundtracket till spelet ingår.

Dark Souls 2: Collectors Edition lägger till en Warrior Knight-figurin, tygkarta över spelvärlden och en bok med konceptbilder från spelet.

Ser du fram emot Dark Souls 2?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (3)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading