World of Warcraft-filmen släpps i december 2015

Om allting går som det ska

Det går flera olika rykten kring World of Warcraft-filmen just nu. Nyligen kom det fram uppgifter om att Colin Farrell erbjudits en stor roll i filmen och att även Paula Patton (känd från Mission Impossible: Ghost Protocol) kan komma att medverka.

Annars har det varit relativt tyst om projektet som regissören Duncan Jones håller i. Men nu har filmen fått ett preliminärt släppdatum, vilket tyder på att den faktiskt kommer att bli av, i alla fall.

Blizzard och Legendary Pictures har nu satt filmens premiär till den 18 december, 2015. Huruvida detta datum hålls eller inte är såklart osäkert, men bara det faktum att ett datum är satt är onekligen ett gott tecken. Ser du fram emot World of Warcraft-filmen?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading