En tredje del i Battlefield: Bad Company-serien må inte vara under utveckling för tillfället, men det betyder inte att serien är nedlagd. Långt ifrån, om vi får tro DICE själva.

I en intervju med Polygon säger DICE:s Lars Gustavsson att studion har fullt upp med färdigställandet av Battlefield 4, samt utvecklingen av både Mirror's Edge 2 och Star Wars: Battlefront.

Arbetet med dessa titlar gör att det kan dröja innan vi får se Bad Company 3, men enligt Gustavsson är serien inte bortglömd.

"Tro mig, Bad Company-gänget är inte bortglömda, de är bara på en väldigt lång semester. Så de finns där ute och de kommer tillbaka."

Det första Battlefield: Bad Company släpptes 2008 och uppföljaren kom två år senare. Battlefield 4 släpps till nuvarande konsolgeneration och PC den 31 oktober. Star Wars: Battlefront är planerat till sommaren 2015 och Mirror's Edge 2 släpps "när det är klart".

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.