Shuhei Yoshida, chef för Sony Worldwide Studios, har i en intervju med GamesIndustry International uttalat sig om Microsoft och deras ändrade policy angående Xbox One och kraven på uppkoppling.

"De är väldigt smarta. Det är jättebra att de snabbt kunde upptäcka att vissa saker de försökte göra inte var populära och därför kunde fatta kvicka beslut för att förändra några av dessa", säger Yoshida.

"Det måste ha varit en väldigt tuff tid för dem. Detta visar hur smarta de är och det visar deras hängivenhet till att göra Xbox One framgångsrik."

Yoshida säger också att Sony hela tiden har tagit Microsoft på allvar, speciellt på den amerikanska marknaden.

"Vi är utmanaren och det är vi som försöker tävla mot dem. I andra områden är det väldigt annorlunda. Vi har en större marknadsdel i Europa och i Japan har vi en mycket längre historia av att finnas på marknaden."

Både PlayStation 4 och Xbox One släpps i stora delar av världen i november. I Sverige dröjer dock Xbox One till 2014. Vilken konsol lockar dig mest?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.