TV6 gör realityserie om Ninjas in Pyjamas

Premiär i slutet av november

Att e-sporten vuxit rejält och börjat få utrymme i diverse TV-kanaler är det nog ingen som har missat. Nu satsar TV6 vidare på konceptet och gör en realityserie som följer svenska e-sportlaget NiP, Ninjas in Pyjamas.

NiP är något av legendarer i e-sportvärlden och var länge ohotade mästare i Counter-Strike. Tidigare i år förlorade laget dock mot ryska Virtus Pro och serien kommer att följa lagets jakt på revansch och det hela ska kulminera i världens största e-sportfestival, Dreamhack Winter. Serien kommer att sändas i tio avsnitt.

"Det känns jättebra att vi som första kanal kan göra en realityserie om internationella e-sportstjärnor, speciellt när de är svenska", säger Jessica Grünewald, onlinechef på MTG TV.

Kommer du att följa NiP på deras väg tillbaka till toppen?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

David Wahlström

David Wahlström

Nyhetsredaktör

David är en fullfjädrad gamer som tillsammans med sin sambo och sina fem rumskamrater lever ett fartfyllt liv i Jönköping. När David blir stor vill han bli en superhjälte.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading