Rockstar försöker rädda förlorade GTA Online-karaktärer

Har någon snott dina framgångar? 

Efter en skakig lansering är det tänkt att GTA Online ska rulla relativt smärtfritt, enligt Rockstar själva. Nästa mål är att rädda karaktärer som förlorats under strulet.

Spelare har blivit av med sina framgångar, sina föremål, lägenheter, bilar och pengar - och de har inte magiskt dykt upp efter helgens uppdateringar. Men än är hoppet inte ute.

"Vi har inte glömt bort förfrågningarna om återställningar. Vi arbetar med att ta fram möjligheterna att adressera problemen för de påverkade spelarna", skriver Rockstar.

Under tiden har de gått ut med några tips om hur man undviker att tappa sina framsteg. När du stänger av GTA Online rekommenderar de att du pausar spelet och går tillbaka till enspelarläget och därigenom tvingar spelet att spara. Om du till exempel köper något och sedan stänger av spelet utan att tvinga fram en sparning kan inköpen gå förlorade, varnar Rockstar.

Har dina prylar försvunnit i GTA Online?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Om huvudpersonen i GTA V var en kvinna

... men pratade i samma stil som spelets män.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading