PlayStation-exklusivt material till Assassin's Creed 4, Watch Dogs tidsbegränsat

Kommer det att släppas till fler plattformar?

Sony har länge gjort reklam för att Ubisofts kommande spel Assassin's Creed 4: Black Flag och Watch Dogs kommer att få PlayStation-exklusivt material, men det visar sig vara tidsbegränsat.

I går släppte Sony en ny reklamvideo för PS4, och det var när Shacknews gick igenom den finstilta texten i den amerikanska versionen av trailern (se nedan) som de gjorde upptäckten. Där står det att materialet kommer att vara PlayStation-exklusivt under en sexmånadersperiod. Underligt nog finns det ingen sådan text i den europeiska versionen som vi publicerade i går.

Det exklusiva material för Assassin's Creeds del handlar om att Aveline de Grandpré från förra årets Assassin's Creed: Liberation gör ett besök. Totalt ska det finnas tre uppdrag som tillsammans klockar in på runt en timme. Vad som dyker upp till Watch Dogs har inte avslöjats ännu.

Men huruvida extramaterialet kommer att släppas till Xboxarna eller PC efter det här halvåret återstår att se. Ubisoft själva har inte kommenterat detta ännu.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading