Det ryktas om rymdvarelser i Call of Duty: Ghosts

UPPDATERAD: Bekräftat och en avtäckningstrailer!

UPPDATERAD NYHET:

Spelläget Extinction har nu bekräftats av Activision. Det låter en till fyra spelare gå loss på horder av utomjordingar och verkar vara Call of Duty: Ghosts svar på Zombies.

Det bjuds också på en avtäckningstrailer som du hittar nedan.

ORIGINALNYHET:

En rad läckta skärmdumpar från kommande Call of Duty: Ghosts bjuder på ett gäng spoilers - men också ett helt utomjordiskt spännande nytt spelläge.

1

Enligt vissa av bilderna ska spelet innehålla ett samarbetsläge som heter Extinction, det ska gå ut på att bekämpa rymdvarelser och förstöra deras bon. Mer science-fiction än så blir det knappt!

Activision har inte bekräftat Extinction, men de har lagt upp en kort filmsnutt (se nedan) som insinuerar ett nytt spelläge. Extinction finns också nämnt i ytterligare en läcka, nämligen den över Ghosts achievements.

Men det är inte de enda rykten som florerar om spelet just nu. Ett par andra läckor har avslöjat samtliga vapen och kartor i flerspelarläget och att spelet kräver en installation på 3 GB på Xbox 360 (via Mp1st). Men tänk på att det fortfarande inte är några officiella uppgifter.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading