Disneys första spel sen de köpte rättigheterna till Star Wars är, förstås, ett gulligt mobilspel. Tiny Death Star ser vid första anblick ut som en ren och skär stöld av det populära Tiny Towers. Det är det också, det är nämligen samma utvecklare, NimbleBit, som ligger bakom projektet.

Tiny Death Star är gratis att ladda ned och finns ute till Android, iOS, Windows Phone och Windows 8. Det går ut på att samla över 30 intergalaktiska varelser, bygga våningar och förstås se till att inga rebellskum spränger projektet. Lycka till!

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Fler artiklar av Simon Campanello