Sony fortsätter att satsa på PlayStation Plus och nu kan vi meddela att tre kommande indietitlar kommer att släppas direkt via prenumerationen.

Team Meats actionroguelike The Binding of Issac: Rebirth, överlevnadsspelet Dont' Starve och skjutaren Secret Ponchos kommer alla att bli tillgängliga när de släpps i början av 2014, det skriver vår modersajt.

Några exakta släppdatum för spelen finns inte ännu, men Don't Starve sägs dyka upp i början av januari. Då är det PlayStation 4-versionen som gäller, en utgåva till PS Vita ska också dyka upp så småningom - men spelet har redan från dag ett stöd för cross-play vilket gör att du kan köra det på Vitan om du äger båda konsolerna.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.