1

Med bara några få dagar kvar till deadline har äventyrsspelet Obduction nått sitt mål på Kickstarter. Det är ett nytt spel från Myst-utvecklarna Cyan, och presenteras som att studion återgår till sina rötter.

Spelet ska bli en så kallad spirituell uppföljare till Myst, och i likhet med förebilden är det ett förstapersonsäventyr i realtid. Namnet troget hamnar Obduction om en person som ryckts iväg till en främmande värld av oklara skäl.

Cyan ville ha 1,1 miljoner dollar för att kunna genomföra projektet som beräknas vara klart under mitten av 2015. Plattformarna som gäller än så länge är PC och Mac.

Men nu är det förstås nya mål på horisonten. Om bidragen når upp till 1,3 miljoner så kommer Cyan att bygga in stöd för Oculus Rift i spelet - något som låter minst sagt magiskt. Om du vill att det blir verklighet är insamlingen öppen till på lördag, och lägger du 25 dollar eller mer får du det färdiga spelet på köpet.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Simon Campanello

Simon Campanello

Nyhetsredaktör

Har en hemlig svaghet för att kombinera folköl med samarbetsspel som har trollkarlar och blixtar. Barndomshjälte: Commander Keen.

Fler artiklar av Simon Campanello

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Se den nya, stämnigsfulla trailern till Mysts spirituella uppföljare

Obduction ser ut att kunna bli minst lika mystiskt som förlagan!

FeatureEurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.

FeatureSuper Mario Run kommer inte till Switch

Men du har väll en smartphone?

FeatureEurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.