De hetaste spelsläppen i mars 2015

Våren sparkar igång på bästa vis. Vi har listan över fem spel du inte får missa.

Mars månad är startskottet för våren, vinterns avsked och tiden då spelvärlden vaknar upp på nytt. Vi har sammanfattat fem spel du måste spela under mars.

hm
Hotline Miami 2: Wrong Number

Uppföljaren till svenskutvecklade Hotline Miami släpps 19 mars. Upplägget är samma som i föregångaren, men kryddat med extra allt. Vi ser fram emot en galen skjutare som inte tar sig själv på alldeles för stort allvar.

Format: PC, Mac, Linux, PS4, PS Vita

ff
Final Fantasy Type-0

Emo-kids i en fantasivärld verkar ha varit ett framgångsrecept för Square Enix, och med Final Fantasy Type-0 ser vi ut att få samma typ av mix. Final Fantasy Type-0 ser så här på förhand ruskigt trevligt ut och vi ser fram emot att få tampas med monster, ännu en gång.

Format: PS4, Xbox One

mp
Mario Party 10

Ingen Nintendo-konsol utan Mario Party - så lyder det urgamla gamer-ordspråket. Och visst har vi saknat att få partaja med alla vårans egen överviktiga rörmokare Mario. Nintendo verkar dessutom ösa på med härlig design, såväl grafikmässigt som banmässigt. Martio Party 10 kommer garanterat att bli buskul och vi ser fram emot att få piska våra vänner över ett par partier när spelet släpps 20 mars.

Format: Wii U

b
Bloodborne

Vi på redaktionen har inte haft någon ordentlig ångest sedan Dark Souls 2. Och med Bloodborne verkar vi äntligen få stryk igen a la old school-spelande. Vi menar, vad kan gå fel med vanskapta vidunder och sinnessjuk svårighetsgrad? Det blir att bunkra upp med handkontroller att slå sönder till releasedatumet 25 mars.

Format: PS4

bf
Battlefield: Hardline

Tjuv och Polis, kan det måhända vara något? Konceptet fungerar fint i brädspelsformat och nu får vi med andra ord chansen att råna banker, haffa skurkar och förnedra vänner i det som är ett av vårens hetaste actionspel. Battlefield: Hardline släpps lös den 19 mars.

Format: PC, Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Rainbow Six Siege

Alex har opererat multiplayer i kommande storspelet

FeatureSå var Microsofts Gamescom-konferens

Microsoft matade oss med flera spelsessioner men i stort sett inga överraskningar

FeatureArtikel: Här är varför du ska se fram emot Doom

Vi går igenom spelets bakgrund och tar upp varför du bör vara taggad inför rebooten.

FeatureFörtitt: Homefront: The Revolution

Kommer Dambuster Studios revolutionera sättet vi spelar co-op online?

RekommenderatRecension: Halo 5: Guardians

Microsofts gröna supersoldat är redo för en ny generation.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading