Har du funderat över varför huvudpersonerna i GTA alltid är män? Med undantag för det första spelet i serien, där det var fritt fram att välja kön, har det alltid varit män som axlat de tunga huvudrollerna.

Den kreativa Youtube-användaren Casey Likes Games har tröttnat, och har därför bytt ut huvudpersonerna i GTA V mot kvinnor. Kort och gott har hon tagit en av spelets datorstyrda karaktärer och adderat sin egen röst.

Klockrent nog är dialogen densamma som i originalet. Detta resulterar i roliga situationer och vi råder dig att spana in klippet nedan. Det är värt din tid.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson