Titanfall får en uppföljare

Vince Zampella bekräftar 

I samband med BAFTA Game Awards bekräftade Vince Zampella från Respawn Entertainment att de redan nu har börjat arbeta på en uppföljare till Titanfall. Med tanke på den tid och de stora resurser som lades ner på att utveckla det första spelet och att det faktiskt sålde rätt så bra så kommer det här beskedet inte direkt som någon chock. Däremot är i alla fall jag rätt så förvånad över att det utannonseras så här tidigt.

Vi har också fått reda på att spelet kommer att komma både till Xbox One, Playstation 4 och till PC men ännu har de inte satt någon officiellt namn på projektet. Utöver detta så vet vi i princip ingenting mer.

Någon tidsplan för när spelet kommer att släppas har ännu inte angivits men om jag skulle få gissa så tror jag att det blir tidigast till hösten 2016. Men vem vet, kanske gör de en CoD och siktar på att släppa ett nytt spel varje år? Den som lever får se helt enkelt.

3
Bild från första spelet.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Peter Tjärndal

Peter Tjärndal

Skribent

Peter Tjärndal gillar många olika spel. Extra glad blir han åt spel som är märkta med "Nintendo" och som innehåller gröna rör, svampar och prinsessor. När han inte spelar så ser han på töntiga filmer eller lyfter skrot i hopp om att han en dag ska bli lika stark som en viss Arnold.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading