Verkar som att nyversioner av Arkham Asylum och Arkham City är på väg till PS4 och Xbox One

Det bara regnar remasters nuförtiden!

Trött på att se nyheter om nya remasters varje dag? Irriterad på att det aldrig är spelen du faktiskt VILL se omgjorda som blir det? Då har jag...möjligtvis dåliga nyheter till dig. Eller bra, för den delen.

Det verkar nämligen som att förra generationens klassiker Batman: Arkham Asylum och Batman: Arkham City kommer släppas till PS4 och Xbox One i nya, fräscha skepnader. Det är IGN Italien som rapporterar om nyheten, som säger att spelen kommer släppas i en samlingsutgåva som kommer lanseras runt "nästa jul". Notera att det kan vara Google Translate som spökar här, då en lansering den kommande julen verkar mycket mer troligt.

Vi har haft lite interna debatter om just remasters på redaktionen på sistone, och majoriteten av oss verkar inte vara så glada i konceptet. Men vad tycker du? Är det här något du kommer köpa, givet att ryktet faktiskt är sant?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Lucas Jones

Lucas Jones

Skribent

Lucas är en nationalekonom in-the-making från Skåne som envist hävdar att Nintendo 3DS är den bästa konsolen som finns. Han är i dagsläget den enda spelskribenten i hela Sverige som inte har en nextgenkonsol, och är därmed lika förlegad som en VHS-spelare.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading