Nytt Halo blir free-to-play på PC (Uppdaterad med trailer)

Halo Online är ett free-to-play som kommer att släppas på PC. Än så länge endast i Ryssland.

Uppdatering - utannonseringstrailer

Microsoft har utannonserat en ny Halo-titel som kan te sig lite udda vid första anblick. Halo Online är PC-exklusivt, det är free-to-play och det kommer än så länge att hålla sig i Ryssland.

343 Industries, som stod för utvecklingen av Halo 4 och nu kommande Halo 5: Guardians, har här en mer överseende roll då utvecklingen av Halo Online har fallit på Saber Interactive. Saber har tidigare hjälpt till med Halo: Combat Evolved Anniversary edition och nu senast med Halo: The Master Chief Collection.

Halo Online kommer att göra ett tidshopp tillbaka till händelserna som ägde rum i Halo 3 och kommer att köras på en modifierad version av samma spelmotor. Vapen, fordon och kartor kommer att kännas igen som de klassiker de är. Som det verkar kommer spelet ha plats för 4-16 spelare och tycks endast bli MP-PVP-baserat.

Jag tycker fortfarande att PC-versioner av samtliga Halo-spel hade varit på sin plats, men om Halo Online hade kunnat ta sig utanför Rysslands gränser hade abstinensen lättat en smula. Vi inväntar förhoppningsvis en ytterligare utannonsering från Microsoft.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading