I andra delen av Alex spelhörna är det återigen zombie-äventyret Dying Light som står på menyn. Försedd med ficklampa och diverse tillhyggen försöker Alex denna gång att ta sig till nästa säkerhetszon. Ni som såg första avsnittet vet att det då var lättare sagt än gjort. Hur det går denna gång, ja det ser ni inte helt oväntat i klippet nedanför.

Vi har även recenserat Dying Light och vårt omdöme om spelet läser du här. Tro oss, texten är väl värd din tid.

Vilka spel vill du att Alex testar på i framtida episoder? Skriv en kommentar nedan. Och glöm inte att prenumerera på vår Youtube-kanal!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Alex Pettersson

Alex Pettersson

Skribent

Alex är en allätare och lapar i sig det mesta inom spel. Dark Souls, Metroid och Uncharted får helt enkelt slåss med FIFA om uppmärksamheten i sladdljungeln under tv:n. Och eftersom han är så förbaskat gammal har han också minst 25 års erfarenhet av spelande.

Fler artiklar av Alex Pettersson