1

Från pitepaltens huvudstad Piteå i norr kommer redaktionens nästa nytillskott. Malin Granberg upptäckte spelvärlden genom Freddy Fisk och vidare till Diablo II. Från och med idag är hon en del av Sveriges skönaste spelredaktion, och har redan hotat Robin med saltat stryk om han inte ger upp titeln som redaktionens huvudnorrlänning. Hälsa henne välkommen!

Malins skribentprofil hittar du här. Vill du snacka med henne på vårt community så klickar du med fördel här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material