Är du uttråkad? Du har du kommit rätt. Vi på Eurogamer Sverige vill erbjuda dig som läsare ett brett arkiv med spelrelaterad media - allt från skarpa krönikor, till galna P'wnd-historier och framför allt: Youtube-videos.

Sedan nystarten 2 mars har det varit vår ambition att skapa spelsveriges i särskilt mest underhållande Youtube-kanal, och vi är bara i startgroparna. Redan nu har vi publicerat ett par videos som är värda din uppmärksamhet, med allt från Let's Play till FIFA-matcher. Nedan finns ett axplock av det vi kan erbjuda, men om du vill vara säker på att inte missa något så rekommenderar jag att du följer vår Youtube-kanal.

Mycket nöje önskar vi på redaktionen.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (4)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.