Uppföljare till Deus Ex läckt

Trevliga skärmdumpar från Deus Ex: Mankind Divided har dykt upp på nätet. 

För några dagar sedan drog Square Enix upp en rätt kryptisk videoström på Twitch och det har spekulerats friskt om vad det egentligen är för spel som företaget skulle visas upp. Rykten började florera om det handlade om ett nytt Hitman-lir eller en uppföljare till Deus Ex. Nu har det visat sig att det sistnämnda är korrekt.

En användare på spelforumet Neogaf upptäckte ett gäng cachade bilder på den ryska spelbutiken Kanobu som inte bara visar själva spelet i, nästan, all sin prakt utan också avslöjar att Deus Ex: Mankind Divided kommer att släppas till Playstation 4, Xbox One och PC. När spelet släpps är dock fortfarande okänt. Något vi kan säga med säkerhet efter att ha sett skärmdumparna är att Adam Jensen, huvudkaraktären från föregående spel, är tillbaka och vi kommer få se betydligt mer vapenmodifikation än tidigare.

Bortsett från de skärmdumpar vi fått se så vet vi extremt lite om det kommande spelet. I Twitchströmmen som Square Enix kör nu kommer det inom en snar framtid att dyka upp mer information om det kommande liret, men för tillfället famlar vi lite i det okända.

Här under kan ni i alla fall se några skärmdumpar från det kommande spelet. Fler dumpar hittar ni på Neogaf vars länk ni hittar här: Deus Ex på Neogaf. Den kryptiska spelströmmen hittar ni här: Square Enix Reveal.

bild1
bild2

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

André Stray

André Stray

Skribent

André Stray är till vardags teknikjournalist, men håller alltid ett öga på vad som händer och sker i spelvärlden. Spelar allt han kan lägga vantarna på och tycker att alla borde spela igenom Chrono Trigger och Grim Fandango minst en gång om året.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading