Batman: Arkham Knight får ytterligare en origin-serie

Ännu en serietidning från Läderlappens värld. 

Den mystiska dimman är fortfarande ganska tät kring Arkham Knight, skurken i det kommande Batman: Arkham Knight. Nu verkar det i alla fall som att vi kommer få reda på karlns historia. Dock efter att spelet har släppts. Serietidningen, som för övrigt heter Batman: Arkham Knight - Genesis, delas upp i sex nummer och släpps med en veckas mellanrum. För att vi inte ska spoila spelet allt för mycket så kommer första numret ut en vecka efter att spelet släpps. Alltså runt månadsskiftet juni/juli borde första delen vara tillgänglig i valfri serietidningsbutik

Batman: Arkham Knight - Genesis kommer som sagt att fokusera på Arkham Knights härkomst och förhoppningsvis kommer serietidningen att agera som någon sorts bonuskälla för extrainformation, då vi troligtvis kommer få en hel del information om Arkham Knight när vi faktiskt spelar spelet.

Det är inte den enda serietidningen på marknaden som baseras på Arkham-universumet för tillfället. Serietidningsversionen av Batman: Arkham Knight har hållit på i drygt två månader och där får vi följa Batman på hans äventyr efter att eftertexterna börjat rulla i Batman: Arkham City.

Batman: Arkham Knight kommer att släppas den 23 juni till Playstation 4, Xbox One och Windows. En vecka senare kommer alltså Genesis-serietidningen om Arkham Knight att kickas igång.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

André Stray

André Stray

Skribent

André Stray är till vardags teknikjournalist, men håller alltid ett öga på vad som händer och sker i spelvärlden. Spelar allt han kan lägga vantarna på och tycker att alla borde spela igenom Chrono Trigger och Grim Fandango minst en gång om året.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Quantum Break

Tillbaka till framtid... Nutid... Adam har spelat Quantum Break!

FeatureFörtitt: LEGO Marvel's Avengers

Vi har lekt bland dansk plast och amerikanska superhjältar.

Följ Eurogamer.se på Närcon Vinter 2016!

Med packade väskor slänger sig Gabriel iväg till Närcon Vinter 2016.

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

FeatureAndréas krönika #6: Om Jonas Pettersson

Det sker lite ändringar på redaktionen och Andréas berättar om vad som sker, rent praktiskt.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading