The Witcher 3: Wild Hunt är redo att sno all din tid

CD Project RED:s mest ambitiösa spelprojekt är färdigställt.

Vi hoppas att ni är redo för kommande månaden. CD Project RED har bekräftat att The Witcher 3: Wild Hunt härmed är färdigställt och redo att fullkomligen käka upp all din fritid i maj. Det tredje och mest ambitiösa spelet i Witcher-serien har hypats till skyarna, försenats mer än en gång och fått PS4- och Xbox One-versioner utöver PC-versionen. Vi har pratat varmt om det i vår krönika och även förspelat vad som länge känts så långt borta.

"We worked so damn hard over the past three years to bring you this game," sa CD Project RED:s chef, Adam Badowski. "From the corrupt nobles in Novigrad to ancient monsters lurking in deep forests, to the bustling cities, colorful ports and breathtaking vistas; all the people, all the places -- we literally spent tens of thousands of hours to turn all that into an adventure that will kick your ass and make you want to come for more," adds Badowski. "The Witcher 3: Wild Hunt has gone GOLD and will soon be yours!"

Spelarna återvänder som Geralt of Rivia, prisjägare tillika monsterjägare. I spelets fullt öppna värld bär han på det tuffa ansvaret att stoppa den utomvärldsliga armén som kallas för "Wild Hunt", samt finna det levande vapnet "Child of Prophecy" vars förmågor kan förändra världens form för evigt.

The Witcher 3: Wild Hunt kommer att lanseras den 19 maj 2015 på Xbox One, Playstation 4 och PC. Förbered era svärd och rustningar.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading