Följ Eurogamer.se i sociala medier

Twitter och Facebook! Du hänger väl med?

Vi på Eurogamer Sverige älskar sociala medier. Vi gillar dem så mycket att vi ibland anordnar tävlingar, exklusivt för just dessa kanaler.

Sociala medier är även viktigt för vår tillväxt. Genom att följa vår Twitter, gilla vår Facebook och sprida våra artiklar, så är du med och hjälper oss att bli större, bättre, roligare och skarpare.

Om du följer oss på Facebook och Twitter får du dessutom ta del av allt det senaste direkt och utan att missa något. Smidigt, eller hur?

Så dra en like, börja följa oss eller sprid just din favoritartikel. På så vis missar du inget, visar andra vårt grymma material och bidrar till att en röst till i svensk spelmedia växer sig stark.

Tack för att du läser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Call of Duty Black Ops 3

Det udda syskonet i Call of Duty-familjen är tillbaka.

Kampanj för att få HeatoN till Let's Dance

Vill ni se HeatoN skaka rumpa på dansgolvet?

FeaturePåskäggen vi älskar

Många spel har gömda påskägg att bjuda på för den som är tillräckligt ihärdig i sitt letande. I denna artikel berättar redaktionen om sina personliga favoriter!

FeatureAndréas krönika #7: Fem spel jag vill se på E3

Andréas spekulerar i vad som kommer under årets E3 och vad han vill se.

Nintendo: Vi gör våra grymma IP:n fräscha

Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime bemöter kritiken från E3-eventet.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading