Vrålande Nintendo-pojke har vuxit upp

... men han skriker fortfarande

Den sprudlande glädjen av ny spelhårdvara är något vi alla känner till. Från pirrande fjärilar i magen till utvändig extas, ja, glädje har många ansikten.

Kanske minns du "Nintendo 64-kid"; hemmavideon där en ung amerikansk pojke går fullständig amok på julafton efter att han inser att han fått en Nintendo 64. Och gör du inte det, ja, då är det läge att klicka på länken ovan.

Det är svårt stå emot en så renodlad glädje, och det insåg Taco Bell. De har därför hyrt Nintendo 64 Kid, vars riktiga namn är Brandon Kuzma, till en minst sagt... sprudlande reklam.

Med samma princip som originalvideon är likheterna slående, även om det inte längre är en sprillans ny konsol. Snyggt jobbat, Taco Bell.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

FeatureSpelhistoriens största fenomen

Vad har fått hela världen att börja spela?

FeatureAndréas årskrönika 2015

Eurogamers chefredaktör blickar framåt och bakåt.

Recension: Rare Replay

Ett skepp laddat med klassiker.

FeatureFem instrument vi vill ha i Rock Band

Gitarr och trummor är gammalt - ge oss nåt nytt!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading