FIFA 15: När Casillas blir en övermänniska

Målvakt i FIFA kan faktiskt rädda lite av varje.

Det går inte att bortse från det faktum att målvakter i FIFA 15 har en tendens att göra små men även stora snedsteg. Men det är viktigt att komma ihåg att detta även händer de bästa i verkligheten. I gengäld kan man förundras över de coola tillfällena som ges, och det är vad vi ska visa upp här i denna artikeln.

Iker Casillas förmår att stå upp för sitt lag, även när motståndarna i de gula tröjorna får ett par pricksäkra chanser i slutminuterna. Några olyckliga bollhanteringar från Casillas själv gör inte situationen enklare, men ställningen förblir 1-0. Detta i sin tur gör att Casillas med lagkamrater kan gå hem med en seger säkrad.

Man kan bara förställa sig hur mycket personerna som styr respektive lag satt och torkade svetten under de sista intensiva ögonblicken. Om ni själva sitter på några saftiga klipp - skriv gärna ner dem i kommentarsfältet nedan.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

FeatureE-sportskollen vecka 25

Eurogamer Sveriges e-sportsexpert Joakim håller koll på veckans e-händelser.

RekommenderatRecension: Pro Evolution Soccer 2017

Vi har slagit långbollar i den senaste upplagan av Konamis fotbollssimulator.

Prenumerera på vår Youtube-kanal

Vi fyller kontinuerligt på med feta spelvideos. Se till att inte missa något.

RekommenderatRecension: FIFA 17

Med nytänk och stabilt gameplay siktar FIFA efter fotbollstronen i år igen.

FeatureFörtitt: PES 2017

Konamis raka svar på Fifa är tillbaka.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading