1

Joakim Håkansson är lite av en branschräv. Han var en del av den förra redaktionen, och nu är han tillbaka som e-sportsskribent. Joakim är bosatt på det småländska höglandet och varvar dagarna med att utkämpa bataljer i World of Warcraft samt hålla koll på sin 1-åriga kiddo Nemo.

Joakims skribentprofil hittar du här. Och vill du snacka med honom i vårt community så klickar du här.

Vi på redaktionen är så klart glada att Joakim vill hänga med även denna gång. Hälsa honom välkommen!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.