Vi gav Final Fantasy Type-0 HD vår "rekommenderat"-stämpel när det begav sig. Spelet är knappast perfekt, men även en upplevelse alla rollspelsälskare bör prova på.

Nu har vi kommit över fem stycken litografier med Final Fantasy Type-0 HD (stora som ett vykort, ungefär) som vi mer än gärna lottar ut till er läsare. Samtliga är signerade av skaparen bakom både Type-0 HD och kommande Final Fantasy XV, Hajime Tabata.

Allt ni behöver göra är att besöka vår Facebook-sida och lämna ert bästa rim i kommentarsfältet till statusen om tävlingen. Rimmet måste innehålla både Final Fantasy, samt varför just du förtjänar en litografi. Här gäller det alltså att vara kreativ.

Lycka till nu! Tävlingen avslutas den 10 maj och ni hittar den som sagt här.

Så här ser litografin ut:

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.