På tisdag ska nästa del i Assassin's Creed-serien visas upp. Om detta har vi redan rapporterat, och den texten kan du läsa här. Spelet har länge ryktats heta Victory, men så blir det inte. Victory sägs vara spelets projekttitel och istället är det Assassin's Creed Syndicate som vi kommer att få spela i höst. Titeln kommer troligtvis att utspela sig i London, om vi ska tro ryktet, och skådeplatsen blir industriella revolutionen. Förutom detta kommer huvudkaraktären tydligen att heta Jacob Frye.

Här på redaktionen är intresset ganska lågt. Men frågan är; hur pepp är du?

Tack, Polygon.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (3)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson