Tio spelboxar vi tokdiggar

Här var det snyggt.

På Eurogamer-redaktionen älskar vi fysiska spel och mycket tack vare deras omslag. Vi gillar helt enkelt att få till den där perfekta spelhyllan och då gäller det att spelen har en snygg box. Spelens framsidor ska förmedla en känsla, de ska vara inbjudande och ha ett visuellt formspråk som återspeglar spelets kvalitéer. I den här artikeln listar vi tio stycken omslag vi verkligen tokdiggar.

1

Bioshock Infinite

En bild som verkligen fångat det tidstypiska utseendet och med en riktig hårding på framsidan.

5

Pikmin 3

Färg, färg, färg. Nintendo är mästare på att göra spelomslag som skriker spelglädje. Loggan, de tre Pikmin i mitten, naturmotivet och inramningen känns helt perfekt. Ett toppenomslag helt enkelt.

7

The Wonderful 101

I The Wonderful 101 är det action från första bildrutan till den allra sista. Det är kaos och kryllar av saker på skärmen exakt hela tiden. Den känslan har Platinum Games verkligen lyckats förmedla på den här framsidan. Kaos, action och galenskap. Vi älskar det.

3

GTA V

Rockar har genom åren skapat ett helt eget formspråk på sina omslag för GTA. Framsidan till GTA V är så snygg att vi skulle kunna köpa spelet enbart för att hänga upp som en tavla på väggen. Den centrerade loggan sitter perfekt och tillsammans med de serietidningsliknande rutorna får man en tydlig glimt om vad som väntar när man stoppar i skivan i sitt spelsystem.

6

Sunset Overdrive

Ett av de snyggaste spelomslagen någonsin. Denna åttiotalsdoftande serieteckning förmedlar mycket av den galenskap som väntar i spelet. Loggan är dessutom helt perfektad.

10

Yoshi's Woolly World

Detta omslaget är så sött att vi får diabetes bara av att titta på det. De stickade figurerna och garnvärlden får våra hjärnor att koka över av kärlek och vi vill bara krama varenda liten figur. Vi blir helt klart sugna på att spela Yoshi's Woolly World när vi ser den här fantastiska estetiken på ett omslag.

8

The Last of Us

Ett oerhört inbjudande omslag där morgonljuset skapar en härlig atmosfär och där Ellie och Joels allvarsamma blick ger oss en föraning om att allting inte riktigt står rätt till.

9

Titanfall

Att kunna ratta runt en gigantisk titan är så klart varje man eller kvinnas stora dröm. Här är det framförallt kontrasten mellan den lilla människan och den stora titanen i kombination med det mjuka ljuset i bakgrunden som verkligen skapar ett härligt spelsug.

2

Assassin's Creed: Unity

Den lite matta färgsättningen tillsammans med fyra hårdingar i snygga dräkter gör det här omslaget till ett riktigt praktverk. Att man ser Paris i bakgrunden ger omslaget det där lilla extra.

4

Kirby and the Rainbow Paintbrush

Allting blir så sjukt mycket snyggare om man gör det i modellera och det här spelet är inget undantag. En mysig spelbox helt enkelt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Peter Tjärndal

Peter Tjärndal

Skribent

Peter Tjärndal gillar många olika spel. Extra glad blir han åt spel som är märkta med "Nintendo" och som innehåller gröna rör, svampar och prinsessor. När han inte spelar så ser han på töntiga filmer eller lyfter skrot i hopp om att han en dag ska bli lika stark som en viss Arnold.

Relaterat material

Recension: Skylanders: SuperChargers

Nytt år, nya plastfigurer. Chefredaktör Andréas har förkovrat sig i färgglada plattformsvärldar.

RekommenderatRecension: Just Cause 3

Solstolar och explosioner.

FeatureFörtitt: Hitman

Petter stack ner till den danska huvudstaden för att få spela ytterligare lite Hitman.

FeatureFörtitt: Hitman: Episod 2 - Sapienza

Med mord i sinne har vi besökt den italienska medelhavsidyllen Sapienza.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (2)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading