The Witcher 3 har läckt

Pirater släpper lös spelet på nätet.

Den 19 maj släpps The Witcher 3 för till allmän beskådan. Spelet är hutlöst efterlängtat, så väl bland gemene gamer som här på redaktionen, och vi har redan publicerat både en förtitt och en intervju.

Nu har CD Project dock haft lite oflyt och spelet har hittat ut på diverse torrent-sajter på nätet. Detta är så klart trist, speciellt för de som är hederliga och betalar för sig, och streaming-sajter som exempelvis Twitch har tagit till ordentliga åtgärder för att minska spridningen.

Så här skriver Twitch: "The Witcher 3: Wild Hunt is not allowed for broadcasting until May 19, 2015. Broadcasting before this date is subject to DMCA guidelines."

Vi på Eurogamer Sverige har ännu inte mottagit vårt recensionsexemplar så våra intryck kommer inte förrän senare. Recensionen hittar du så klart här på sajten så fort vi kan.

Tack, Kotaku

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

E3 2016: Todd Howard presenterar Skyrim: Special Edition

Uppdateringar för Fallout 4 och högupplöst Skyrim.

Killen som gav bort fem kilo kapsyler får spela Fallout 4

Stort grattis till skitroligt initiativ!

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading